♥Magic World of Anahi Serbia♥ ♥Magic World of Anahi Serbia♥ |
|
| Celestial Amor | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
~*Gatita de Anny*~ ♥Anahi Admin♥
Postovi : 3332 Datum registracije : 12.04.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny u shopingu.......
| Naslov: Re: Celestial Amor 2009-06-10, 21:41 | |
| EPIZODA 71 Na nebu. Upravo se organizuje okupljanje Dul: Sta radim ovde?Jel ovo jos jedan san Zori: Ne Dul, upravo si umrla Dul: Sta????????? Zori: Ponovo si umrla malo pre Ninel(dolazi do Dul i Zori) Moja devojcica Dul: Ne prilazi mi Zori: Ovo nije trenutak za gluposti Dul, ne znas sta ce se desiti Dul: o cemu pricas? Zori: Ovo okupljanje je da vidimo gde cemo otici ti i ja Dul: Sta? Ninel: Zori je trazila da je kazne kao i tebe ako ne izvrsis zadatak Dul: Zasto si to uradila Zori? Zori: Zato sto smo drugarice Dul: Zori (zagrli je)
Par minuta kasnije Dolaze Gaston i Bog, a kasnije dodje i vestica Bog: Tisina Gaston: Svi znamo zasto smo ovde Vestica: Ja optuzujem Dul Ninel: Dul nece ici u pakao Gaston: To ce se videti Bog: Prvo moramo da analiziramo rezultate Vestica: Jasno je da je Dul umrla a nije ispunila zadatak Zori: To je laz, Uker je molio Boga da ne odvede Dul Vestica: To cemo jos videti Zori: Naravno da hocemo Dul samo gleda i nista ne govori
U Meksiku Sve je spremno za Dulinu sahranu Hiljade fanova se okupilo ispred bolnice u kojoj je umrla pevacica. Niko ne moze da nagovori Ukera da ide da se presvuce, svi nose odecu sa koncerta. Uker i Mai su u odeci punoj krvi.
Na nebu Prezentuju se sve stvari koje je Dul radila na zemlji, to je kao neki film o zivotu pored Ukera, Ani , Mai, Chrisai Poncha Vestica: Kao sto vidite, Dul se trudila da se dobro provede pored Ukera Zori: Ali je na kraju Uker povratio veru Bog: Kontrolisite se, jos treba da vidimo Duline poslednje trenutke Dul jako otvori oci, gleda svoju smrt, svoju novu smrt, kada je videla kako Uker place i moli za nju nije mogla da izdrzi a da ne place Na kraju se vidi ono sto su svi ocekivali, Uker se molio za nju Zori: Ovo je dokaz koji ste trazili Vestica: Nemoguce Ninel: Mislim da je vise nego jasno Bog: Koliko vidim ovo okupljanje je zavrseno Gaston: Koliko vidim jeste (pogleda smrtonosnim pogledom vesticu) Vestica spusti glavu, dobro zna sta je njena kazna Vestica i Gaston nestanu Bog: Sad je jasno da Dulina dusa pripada nebu Dul nista ne razume Ninel: Sad je spremna da dobije krila Zori: Ne tako brzo Ninel: Molim? Zori: Ne tako brzo. Jos treba da odluci Dul: Odlucim Zori: Da Dul, jos mozes da odlucis Ninel: ne radi to Zori Zori: Dul ima pravo da zna da moze da se vrati na zemlju Dul: Jel to istina? Bog: Da, mislio sam da to vec znas Dul: Ne, niko mi nije rekao Zori: Pa mozes da odlucis Dul: Znaci da mogu da se vratim kod Ukera? Bog: Ne bas Dul: Objasnite mi onda Bog: Vratices se na zemlju ali ne u tom trenutku(pokazuje ekran na kom je slika Dul kako umire) Dul: Onda? Bog: Vratices se u trenutku kad si imala nesrecu sa autom, bice kao da nikad nisi umrla, ali neces se secati nikoga, ni Ukera, moraces da pocnes od nule Dul: Ali Uker me onda ne poznaje Zori: Naravno da te poznaje, sta vise ti neces poznavati njega Ninel: Ne savetujem ti da se vratis Dul: Ti nemas pravo da mi ista govoris .....Ali mislim da ja imam Dul(prepozna taj glas i vice) Tata? Tata!(trci do njega) Lisardo(Dulin tata) Kceri(zagrli Dul) Dul: Tata. Ali kako? Lisardo: Nisam znao sta da ti kazem, kako da ti se priblizim Ninel: Sta ti radis ovde? Lisardo: Dul rekli su mi sta se desilo Ninel: odgovori mi Lisardo: Dosao sam zbog moje cerke Ninel: Mislis nase cerke Dul: Ja sam samo njegova cerka, on me nije ostavio Ninel: Vec znas razlog zasto sam to uradila Lisardo: Pa objasni meni, ja nikad nisam saznao Ninel: Sta? Zar je malo to sto si me prevario? Lisardo: Ja te nikad nisam prevario Ninel: Videla sam te kako se ljubis sa drugom Lisardo: Neznam sta si videla, samo me je jedna zena poljubila i ako nisi primetila ja sam je odbio i nisam joj se vise priblizavao Ninel: Nisam znala Lisardo: Vidis, sve je bio nesporazum Dul: a ja sam platila Bog: Ne Dul, ne osudjuj tvoju majku Dul: Ali ona... Bog: Ona je mozda na nepravilan nacin postupila pravilno Dul: Sta? Bog: Zar ne shvatas, da je ona odlucila da se vrati na zemlju ti ne bi postojala Dul: Znaci isto bi se vratila tamo gde je umrla? Bog: Tacno Zori: To nisam znala Ninel: Ni ja Dul: Znaci da... Bog:Trebalo bi da oprostis majci Dul Dul: Ne znam da li mogu Ninel: Ja trebam da mi Lisardo oprosti Lisardo: Nakon sto sam cuo ovo, ne vidim zasto da ne Dul: Mislim da treba malo da razmislim Bog: Zao mi je Dul, ali moras brzo da odlucis Dul: Ako se vratim, bicu tri godine starija od Ukera Ninel: Sta ako malo sredimo? Bog: Ne vidim razlog zasto to da ne uradimo Dul: O cemu pricate? Bog: Mozemo da napravimo nesto da ti i Uker nemate tako glupe probleme kao sto su godine Dul: To moze da se uradi? Bog: Sta mislis ko sam ja? Dul: Sef Bog: Onda Dul: Ako je tako, hocu da se vratim Zori: A sta je sa mnom? Bog: Rekla si da hoces isto sto i Dul Zori: Ali ja necu da se vratim Bog: Ok, onda ces i dalje biti njen andjeo cuvar Zori: Super Bog: Spremi se Dul za povratak Dul: Hocu se secati ovoga? Bog: Ne Dul: Sta ce biti sa tatom? Ninel: Tvoj otac ne moze da se vrati, ali ne brini se imaces novi zivot i nove uspomene Dul: Hvala svima, takodje i tebi mama Ninel: Rekla si mi mama (pocne da place) Dul: Da, mislim da jesam Bog: Spremna Dul? Dul: Da, zbogom mama, zbogom tata, zbogom Zori Zori: Zbogom ne, do vidjenja Bog napravi beli vrtlog oko Dul | |
| | | ~*Gatita de Anny*~ ♥Anahi Admin♥
Postovi : 3332 Datum registracije : 12.04.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Anny u shopingu.......
| Naslov: Re: Celestial Amor 2009-06-10, 21:45 | |
| EPIZODA 72
U paklu Gaston: Opet nisi uspela Vestica: Nisam ja kriva Gaston: Znas vec sta je tvoja kazna Vestica: Ne, to ne, bolje me unisti Gaston: To bi bila nagrada za to sto si uradila Vestica: Ne, to ne Gaston: Bices ponoco covek(napravi vrtlog oko vestice)
Vidi se jaka svetlost, cuju se glasovi u daljini, a li ne zna ciji su .....(jedna zena) Dul, Dul .....(muskarac)Dul, probudi se Dul Dul(polako otvori oci) Sta se desilo? Estefania(Dulina asistentkinja) Konacno si se probudila Eddy(Dulin menadzer) Dul dobro je sto si se probudila Dul: Gde sam? Boli me glava Eddy: Imala si nesrecu, mesec dana si bila u komi Estefania: Cudo te je spaslo Dul: Sta se desavalo ovih dana? Eddy: Nista novo. Kako se osecas? Doktor(ulazi u sobu) Kako je pacientkinja? Rekli su mi da se probudila Dul(lice joj je poznato, ali ne zna odakle, to je bio doktor koji ju je primio kad je bila ranjena) Eddy: Upravo se probudila Dul: Hocu da idem Doktor: Jos ne Dul: Kad cu moci da se vratim na posao? Doktor: Upravo si se probudila iz kome, a o tome mislis Eddy: Vi nam recite sta da radimo doktore Doktor: Treba joj minimum mesec dana odmora Dul: Ne, to je dugo Doktor: Zao mi je, ali moraces da poslusas Estefania: Ok doktore,tako ce biti
Mesec dana kasnije Dulin stan Dul: Moram da se vratim na posao Eddy: Postoji nesto da se vratis na scenu Dul: Sta? Eddy: Za petnaest dana ce biti jedan dogadjaj na radiju i zvali su me da pitaju da li ces ucestvovati Dul: Reci da hocu, jedva cekam da se vratim(pise nesto) Estefania: Ja cu ih zvati danas da potvrdim
Dosao je dan tog dogadjaja Koncert EXA na nacionalnom nicou Ujutro Eddy: Sve je spremno da vezbas sama Dul: Siguran si da sama?Nece bit novinara? Estefania: Ne, trazila sam da te ostave samu sa bendom, samo moramo da sacekamo da jedna grupa zavrsi sa probom Dul: Jedna grupa? Koja grupa? Estefania(beznacajno) Mislim da se zove RBD Dul(to ime joj se cini poznato) Estefania: Samo ce vezbati dve pesme i gotovo Dul: Dobro(da neke papire Eddiju) Eddy: Sta je ovo? Dul: To je nova pesma koju hocu da pevam danas Eddy:Quiero poder? Dul: Da. Idi kod mog benda i reci im da se pripreme da je pevam danas Estefania: Ako hocete idem ja Eddy: molim te Dul: Cekaj Estefi, idem sa tobom, hocu da vidim tu grupu RBD
Na sceni Vide se dve devojke i tri decka. Neke od njih je vec videla na televiziji ali nikad nije obracala paznju Estefania: Ne pevaju lose Dul: Ne, super zvuce Grupa je zavrsila sa probom i odlaze iza scene gde je Dul Eddy: Ti si na redu Dul: super Bend se spremi i pocne muzika Dul: MI VIDA CREES QUE TIENES MI VIDA EN TU MANOS POR TENER UN BM DEL AÑO...
Iza scene Uker: Ko to peva? Chris: Neznam Mai: Sigurno je neko vazan dok nece da ga vide Ani: Idemo, rekli su da je ostavimo samu Uker: Ja hocu da je vidim (odlazi) Chris: Idem i ja Mai: Ne Chris
Na sceni Dul: SI TÚ QUISIERAS TE PUEDO AMAR CIERRA LOS OJOS, NO PIENSES MÁS YO SÓLO ENTREGO MI CORAZÓN, MI AMOR DEJA EL DOLOR(prestane da peva) Eddy: Sta je bilo? Dul: Ne svidja mi se,nesto fali Estefania: Dobro zvuci Dul: Ne, znate sta, moram da vidim sta je to (silazi sa scene ispred Ukera) Uker prati Dul
Kad Uker nadje Dul, ona silazi sa stepenica Dul(ponavlja jednom, i drugi put) SI TU QUISIERAS TE PUEDO AMAR CIERRA LOS OJOS; NO PIENSES MAS YO SOLO ENTREGO MI CORAZON, MI AMOR DEJA EL DOLOR Uker(prvo ne radi nista i samo slusa, sve dok vise ne moze da izdrzi) SI TÚ QUISIERAS TE PUEDO AMAR CIERRA LOS OJOS, NO PIENSES MÁS YO SÓLO ENTREGO MI CORAZÓN, MI AMOR DEJA EL DOLOR Dul(okrene se uplasena) Ko si ti? Uker: Izvini uplasio sam te Dul: Ne, nisi Uker: Zovem se Uker Dul: Ja sam... Uker: Znam, ti si Dul Dul: Sta hoces? Uker: Nista samo sam te cuo i video da imas problem, mozda mogu da ti pomognem Dul: Sumnjam. Ne ide mi ova fraza Uker: Sta ako ti pevas sve, a ja ovu frazu Dul: Mislis? Uker: Pa mozda uspe Dul: Ok(pocne) MI VIDA CREES QUE TIENES MI VIDA EN TUS MANOS POR TENER UN BM DEL ANO...(nastavi dok) Uker: SI TÚ QUISIERAS TE PUEDO AMAR CIERRA LOS OJOS, NO PIENSES MÁS YO SÓLO ENTREGO MI CORAZÓN, MI AMOR DEJA EL DOLOR Kad su zavrsili pesmu Dul: Nije lose(ubrzo)Hoces da ju pevas sa mnom veceras? Uker: Ja? Dul: Da ti (smeje se) Uker: Rado
Pre koncerta Chris:Ne mogu da verujem da ces stvarno pevati sa njom Uker: Nije tako strasno Mai: Pevati sa Dul je vazno, svi kazu da je malo cudna Uker: Meni je slatka Chris: Slatka je malo Poncho: U prevu si, prelepa je Ani: Ako vi kazete Chris: Mislim da je neko ljubomoran Ani: Ni malo
Dulima garderoba Eddy: Rekli su mi da hoces da pevas sa onim deckom iz RBD-a jel to tacno? Dul: Da Eddy: Ali zasto? Dul: Ne znam, jednostavno mi je palo na pamet
Pre nego sto su izasli na scenu Dul: Spreman Uker? Uker: Mislim da jesam? Dul: Super, idemo Uker potvrdi glavom
Na sceni Dul(izadje, sve kamere i foto-aparati se okrenu ka noj) Dobro vece Publika poludi Dul: Ova noc je specijalna, nije samo moj povratak muzici, vec imam jedno iznenadjenje, a to je nova pesma Publika vice Dul: Ali trebam nekoga da mi pomogne, tako da aplauz za Ukera Uker(pojavi se na sceni) Dobro vece svima Devojke iz publike pocnu da vriste Dul: Ovo je “Quiero poder“ (pocne muzika) MI VIDA CREES QUE TIENES MI VIDA EN TUS MANOS POR TENER UN BM DEL AÑO CREES QUE TIENES PODERES, POR TU CUENTA DE CHEQUES Y LA MARCA EN TUS JEANS NO DICE NADA DE TI NI DE MÍ MENOS LO QUE SIENTO POR TI SIN TI, YO SI PUEDO VIVIR
QUIERO PODER CONOCER A ALGUIEN CON PODER DE ARREBATARME EL ALMA CON UNA MIRADA PUEDO QUERER A ALGUIEN CON PODER DE HACERME FELIZ, QUE NO LE IMPORTE NADA SÓLO MI AMOR, ARRIESGA TU CORAZÓN DESPERTARÁS MI PASIÓN
LO SIENTO, PERO NO TENGO PRECIO Y YA TE SIENTES MI DUEÑO, GUEY, SOY MUCHO MÁS QUE ESO CREES QUE SOY UN TROFEO Y SI ASÍ FUERA, TONTO, ESTÁS MUY LEJOS DEL PREMIO Y SI, ALGUNA VEZ CREÍ EN TI APRENDÍ, QUE SIN TI YO SI PUEDO VIVIR
QUIERO PODER CONOCER A ALGUIEN CON PODER DE ARREBATARME EL ALMA CON UNA MIRADA PUEDO QUERER A ALGUIEN CON PODER DE HACERME FELIZ, QUE NO LE IMPORTE NADA SÓLO MI AMOR, ARRIESGA TU CORAZÓN DESPERTARÁS MI PASIÓN
-Uker: SI TÚ QUISIERAS TE PUEDO AMAR CIERRA LOS OJOS, NO PIENSES MÁS YO SÓLO ENTREGO MI CORAZÓN, MI AMOR DEJA EL DOLOR
-Dul: QUIERO PODER CONOCER A ALGUIEN CON PODER DE ARREBATARME EL ALMA CON UNA MIRADA PUEDO QUERER A ALGUIEN CON PODER DE HACERME FELIZ, QUE NO LE IMPORTE NADA
CONOCER A ALGUIEN CON PODER DE ARREBATARME EL ALMA CON UNA MIRADA PUEDO QUERER A ALGUIEN CON PODER DE HACERME FELIZ, QUE NO LE IMPORTE NADA SÓLO MI AMOR, ARRIESGA TU CORAZÓN DESPERTARÁS MI PASIÓN
DESPERTARÁS MI PASIÓN (2X)
Publika pocne da vice Poljubac, poljubac Dul se bez razmisljanja priblizila Ukeru i kad je htela da ga poljubi u obraz... Uker se okrene i poljubi je u usta Svi su iznenadjeni,niko ne veruje sta se upravo desilo na sceni Uker prekine poljubac i gleda u Dul Dul(otvori oci) Wow Uker: Hvala(sidje sa scene) Dul(mora da nastavi)Nakon ovoga, sta kazete da nastavimo da pevamo nesto sto vec znate Svi vriste i aplaudiraju Dul: Da li je neko od vas nekad osetio vatru(muzika pocne) EL CALOR DE MI CUERPO...
Iza scene Chris: Ti si moj idol Mai:Kako si mogao? Uker(jos uvek je zatecen)Nemam pojma Ani: Da ti kazem nesto? Uker: Sta? Ani:Mislim da joj se dopao poljubac Uker: Mislis? Poncho: Ani prestani da lupetas ......Izvinite sto kasnim Mai: Sol kad ce doci dan kad ces doci na vreme Sol: Bilo je nesto vazno(flertuje) Zdravo Uker Uker: Zdravo(ne obraca paznju i dalje gleda Dulin nastup
Kada se zavrsio koncert Dul ulazi u svoj auto kad ....Sta mislis da odemo na pice? Dul(okrene se da vidi ko je to) Opet ti? .....Da, cekao sam te da izadjes Dul: Ne znam da li da prihvatim Uker Uker: Idemo, to je jedan nacin da ti se izvinim za ono sto se desilo malo pre Dul: Mislis na poljubac? (smeje se) Uker: Da, ja nisam... Dul: ne brini, znam da je bilo slucajno Uker: Onda sta kazes? Dul. Zar nije malo kasno da idemo na pice? Uker: Ne, znam kafic koji radi do kasno Dul: Cekaj da kazem svom menadzeru da idem sa tobom Uker: Savrseno(smeje se) Dul(udje u auto, i za par minuta izadje) Gotovo, idemo Uker: Sta se desilo? Zadrzala si se Dul: Eddy ne voli da idem sama, pogotovo posle nesrece Uker: Ali bice ti dobro sa mnom Dul: Nadam se Uker i Dul udju u Ukerov auto i odu
Noc je bila savrsena Vecera , setnja i svitanje na parkingu ispred Duline zgrade Dul: Nikak nisam mislila da cu docekati jutro u autu Uker: Ni ja (smeje se) Dul: Mislim da je vreme da udjem, sigurno se Eddy i Estefi brinu za mene Uker: Izvini, nadam se da ti nisam napravio problem Dul: Ali vredelo je, ne secam se kad sam se ovako provela Uker: Stvarno ti se svidelo? Dul: Da, cudno jetek sam te upoznala,a vec mi se svidjas Uker: I ti meni, video sam te na tv-u i u novinama, ali uzivo si lepsa Dul(posramljena) Hvala Uker: Pa vidimo se Dul: Kad hoces, znas vec(izadje iz auta) Uker(upali auto) Vidimo se Dul: Uker cekaj Uker(otvori prozor)Sta je bilo? Dul: Nisam ti dala telefon(izvadi olovku i trezi njegovu ruku. Uker joj ispruzi ruku i ona napise svoje ime i broj) Zovi me Uker: Ok(gleda je u oci) Dul(ugrize se za usnu) Dodjavola(brzo mu se priblizi uhvati mu glavu i poljubi ga) Uker prihvati poljubac Zori(pojavi se pored njih) Uspela si(ali sada Dul ne moze ni da je vidi ni da je cuje) .....Sta to radis? Zori: Ko si ti? Rodrigo: Ja sam Ukerov andjeo Zori: Sta? Rodrigo: Svi imaju andjela cuvara Zori: Zasto te nisam videla ranije? Rodrigo: Zato sto nisi smela, ja nisam mogao da uticem na to sto Uker radi Zori: Zasto te sad vidim? Rodrigo: Zato sto to znaci da ce njih dvoje biti zajedno zauvek Zori: Vidi, kako je komplikovana ljubav Rodrigo: Ali uvek ima nesto nebesko KRAJ | |
| Naslov: Re: Celestial Amor 2009-06-10, 21:50 | |
| Ili ipak nije.....Very Happy
DODATNA EPIZODA
Godinu dana kasnije Dul je iznenadila novinare i svog menadzera vescu da se prikljucuje RBD-u. Zbog cega su morali da izbace Sol iz grupe, posto do tada grupa nije bila bas popularna.
Prica pocinje nedelju dana pre nego sto Dul i Uker pune godinu dana zabavljanja Ani: Sta ces pokloniti Dul? Uker: Jos ne znam, ali razmisljam da to bude nesto sto nikad nece zaboraviti Chris:Ja imam jedno pitanje Uker: Koje? Chris: Kad ce vencanje? Ani: Vencanje? Chris: Da, Uker i Dul vec dugo nisu momak i devojka, odavno su par u svakom smislu Uker(skoci) Imam ga Ani(uplasena)Sta ti je? (uzme casu vode i popije gutljaj) Uker: Zaprosicu je Ani slucajno pljune vodu Chris: Ani sta ti je? Ani: Jesi siguran da ces to da uradis? Uker: Da Ani: Ta odluka nije tako mala da se donosi u sekundi Uker: Nije u sekundi, siguran sam da je Dul zena sa kojom zelim da provedem zivot Chris: Jesi siguran? Uker: Naravno da jesam, ona me voli, ja nju volim, sve je savrseno Ani: Ok, znas vec, racunaj na mene za sve sto ti zatreba Chris: I na mene Ani(ruga se) Jos malo Uker ce biti gospodin Uker Chris: Hahahahaha
Sa druge strane Mai: Za nedelju dana punis jednu godinu zabavljanja sa Ukerom, moram da priznam da sam iznenadjena Dul: Zasto? Mai: Sigurno dobro znas Ukerovu istoriju Dul: nesto Mai: Kako bilo, vazno je da ste godinu dana zajedno Dul: Pa da, ali imam jednu dilemu Mai: Koju? Dul: Ne znam sta da mu poklonim Mai: Sta ako mu poklonis nezaboravnu noc? Dul: Za to nije potrebno da nam bude godisnjica Mai(sarkasticno) zao mi je, zaboravila sam da ste vi par vec dugo Dul: U tome i jeste problem Mai: Pa pokloni mu nesto lepo i gotovo Dul: Da, ali zasto?
Malo kasnije u Pedrovoj kancelariji Pedro: Informisem vas da cete sledece subote imati koncert u Cikagu Svi: Sta? Ani: Zar nije rano za planiranje koncerta? Poncho: Da, koncerti se planiraju bar mesec dana renije Pedro: Znamo, ali puno su platili da RBd nastupa Najera: (ulazi bez kucanja)to je borba biznismena Chris: Kako borba biznismena? Pedro: Dva biznismena su se svadjala zbog nastupa u Chikagu, tako da su poceli da nude, oboje su hteli da budu prvi koji ce vas dovesti, tako da je jedan ponudio skoro trostruko da nastupate ovu subotu Dul: A zainteresovanost? Mai: Sta ako se ne prodaju karte? Pedro: To je stvar biznismena Uker: Ni govora, sve za fanove Pedro: To je stav!
Kada su izasli iz Pedrove kancelarije Ani i Uker su pozurili na parking Ani: Nisi racunao na to, zar ne? Uker: Ne, ali mislim da mogu da uradim nesto posle koncerta Ani: Jesi vec smislio nesto? Uker: Da, ali mi fali najvaznije Ani: Sta? Uker: Prsten. Hoces sa mnom da ga kupim? Ani: da, naravno Dolaze na parking Poncho: Sta je sa vama? Mai: Sto nas niste cekali? Uker: Imali smo o necemu vaznom da pricamo Dul(radoznala) Sta je to tako vazno? (zagrli Ukera) Uker pokaze Ani da ne govori nista Ani: Dul nemoj da me shvatis lose, ali to je nesto privatno Dul ne moze da sakrije da joj se ne svidja Anin odgovor Ponchu se takodje nije dopao odgovor, jos vise zato sto je primetio da je Uker nervozan
Sledeceg dana u Ukerovom stanu Dul(ne zna kako da pita Ukera o godisnjici) Uker sta mislis o koncertu u subotu? Uker(shvata na sta cilja Dul, tako da lupi neku glupost da ona ne bi shvatila o cemu se radi)Super je, uostalom Chikago je jedan od gradova u koima nikad nismo bili Dul: Jel znas koji je dan u subotu? Uker: Ne jel nesto vazno? Dul(ljuta) Ne, zaboravi(okrene mu ledja) Uker ne moze da izdrzi a da se ne nasmeje Dul(pokusava da se smiri)Sta mislis da popodne odemo do bioskopa ili negde? Uker(izmisli nesto, vec se dogovorio sa Ani da idu da kupe prsten) Zao mi je ne mogu Dul: Ali zasto? Uker: Ani hoce da idem s njom da kupi neke stvari za koncert u subotu Dul: Mogu s vama? Uker: Ne verujem, zar ne mislis da bi te Ani zvala da je htela da ides(oseca se lose sto ovo radi zeni koju toliko voli, ali ako to ne uradi iznenadjenje ce biti upropasteno) Dul: Onda bolje da idem(uzme torbu) Uker: Dul ne ljuti se Dul: Nisam ljuta(otvori vrata) Uker: Ides bez pozdrava? Dul: Ok(poljubi ga u obraz i odlazi) Uker se oseca lose zbog nacina na koji se poneo prema Dul, ali zna da ce na kraju imati uspeha
Popodne U jednom poznatom trznom centru u Meksiku, Ani i Uker obilaze zlatare kako bi nasli savrsen verenicki prsten Ubrzo Ani vrisne jer je prosla pored izloga gde je videla savrsen prsten Uker: Sta ti je? Ani: Nasla sam ga(pokazuje prsten iz izloga) Uker(smeje se) Savrsen je, idemo da ga kupimo Udju u zlataru, ali nisu videli da JE Anin vrisak privukao paznju radoznalih ljudi koji su ih prepoznali i odma izvadili telefone i poceli da slikaju i snomaju
U zlatari Ani i Uker su previse zauzeti da bi videli sta se desava napolju
Par minuta kasnije izlaze srecni iz zlatare Ani: Dul ima da se onesvesti kad ga vidi Uker: Nadam se da nece biti ljuta kad joj ga dam Ani: Ljuta? Uker: Grozno sam se poneo prema njoj da ne bi posumnjala Ani: Jadnica Uker: Da, ali posle subote sve ce biti super
Posle podne na kraju probe pred put u Cikago Poncho: Upalite tv Mai: Da, ajde da vidimo sta kazu o nama u La Oreja Ani: Ovaj Pepillo uvek nesti izmisli, jednog dana nas voli , a onda kaze da smo dosadni Uker: Tisina U La oreji Pepillo: Kad vec pricamo o talentovanoj deci, ne znate koga smo sreli u trznom centru veoma srecne Flor: Koga Pepillo? Pepillo: Pa Ani i Ukera Claudia: Ali to nije cudno oni su dobri drugovi Pepillo: Da ali smo ih uhvatili u zlatari Voris: Ali sta je tu lose Pepillo: Bolje da pustimo Gerarda da nam objasni Dul pogleda Ani i Ukera sa ubistvenim pogledom, Ani i Uker ne znaju sta da kazu i ostaju zateceni Gerardo: Jedna osoba je uhvatila Ani i Ukera veoma bliske kako kupuju verenicki prsten u jednom trznom centru(pokazu sliku na kojoj oni kupuju) najcudnije je to sto je Uker u vezi sa Dul ili su mozda zavrsili svoju vezu?
Mai ugasi tv Poncho: Bolje da izadjemo Chris: Slazem se Mai: Dul? Dul: Ostavite me... Svi izadju i ostave Ukera i Dul same Uker: Objasnicu ti Dul: Nije potrebno Uker: Ali ovo ima objasnjenje Dul: rekla sam ti ne(ljuta) ali ako hoces da budes sa Ani trebalo je da mi kazes Uker: Ali... Dul: ali nista Uker: Dul...(pokusa da je zagrli) Dul: Ne diraj me(udalji se) Uker: Dul nije ono sto mislis Dul: Sta hoces onda da mislim? Uker: Sve ovo je greska Dul: U pravu si, bila je greska sto sam te upoznala, sto sam ostavila moju karijeru soliste i usla u ovu grupu, a najveca greska je to sto sam bila sa tobom Uker: To ne govori ni u Sali Dul: Sumnjala sam da se desava nesto lose,poslednje vreme si bio cudan prema meni,ali naravno gospodin je puno izgubio sto je bio sa mnom, bio si naviknut na toliko devojaka da te je jedna vec smorila Uker: To nije istina Dul: Reci mi onda sta je, sta si radio sa Ani u zlatari? Uker(hteo je da kaze istinu ali odluci da je bolje da cuti i nastavi svoj plan, siguran je da ce prihvatiti kad sazna istinu sledece subote posle koncerta) ne mogu da ti kazem Dul:Dobro(izlazi iz sobe u kojoj su bili)
Ispred sobe Poncho: Dul jesi dobro? Dul: Hocu da budem sama(odlazi) Poncho(okrene se ka Ani) Sta se desava izmedju tebe i Ukera? Ani: Nista, Dul previse obraca paznju na to sto su rekli na tv-u Mai(ozbiljna i ljuta)Nadam se Ani, da je sve nesporazum Poncho: Nikad nisam mislio da si ti Ani spremna na ovako nesto Ani: Ja nisam nista uradila Poncho ne zna zasto se ovako oseca, kad su Ani i Uker samo njegovi drugovi Ani oseti nesto cudno u Ponchu, kao da je ljubomoran ili tako nesto, to bi bilo nemoguce jer je on gleda samo kao drugaricu Poncho ode ljut
Chris i Ani udju u sobu gde je Uker Uker: Hocu da budem sam Ani: Zasto joj nisi rekao istinu? Uker: ne, ona bi trebala da veruje meni a ne necemu sto kazu na tv-u Chris: Sta ces onda uraditi? Uker: Nastavicu sa planom, zaprosicu je u Cikagu Ani: Pa srecno Smile | |
| Naslov: Re: Celestial Amor 2009-06-10, 21:55 | |
| Nedelja je sporo prosla. Uker nije podnosio Dulinu hladnocu, koja je svaki put smisljala neku salu, na primer pre neki dan je zamolila sekretaricu diskografske kuce da javi Ukeru da ce proba biti dva sata kasnije i kada je on dosao svi su otisli zbog cega mu je Pedro ocitao lekciju Posle je poslala neke momke da mu izbuse gume na novom autu
Dosao je dan kad su putovali u Cikago, dan pre koncerta morali su da odrade jednu prezentaciju na televiziji u Majamiju Chris: Cime putujemo? Pedro: Avionom naravno Dul: privatnim avionom? Najera: Naravno Uker: Ko od vas ide sa nama? Pedro: samo ja, Najera ima neke poslove ovde Mai: Pa idemo, imamo mnogo toga da uradimo pre koncerta i ako se jos zadrzimo zakasnicemo u Majami Poncho: Mai je u pravu Ani: Idemo
Kad su usli u avion Uker krene da sedne pored Dul, ali ona da bi to sprecila zove Poncha. Ani zove Ukera da sedne sa njom, Chris takodje sedne kod Ani i Ukera dok Mai ode kod Poncha i Dul Dul: Kako moze da bude tako bezobrazan da ode kod nje Poncho: To nisam ocekivao od Ani Mai: Trenutak Poncho za Dul mogu da tolerisem da je ljubomorna ali ti... Poncho: Zasto ne? Mai: Zato sto si im ti samo prijatelj, ti nemas nista sa Ani Dul(iznenadjena)Poncho, nemoj mi reci da si zaljubljen u Ani Poncho(nervozan) Naravno da nisam. Ne znam odakle ti to Mai: Pa bio si jako ljubomoran Dul: Kad sam vas upoznala mogla sam da se zakunem da izmedju vas postoji nesto Poncho: Iskreno ne znam, vec par dana se osecam cudno, ali od kad se prica da izmedju nje i Ukera ima nesto... Dul: Izgleda da smo na istom Mai: Jadni, ali kad bolje razmislimo, da ne gresimo? Dul: Naravno da ne, Uker nije hteo da mi kaze sta je kupio u toj zlatari
Sa druge strane Ani: Stvarno si zaljubljen u tu sizofrenicarku Uker: Ljubomorna je i besna Chris: Ali je preterala Ani: To i ja kazem, Dul se stvarno potrudila da ti se osveti Uker: Ali sve ce se promeniti kad sazna istinu, kad sazna da sam kupio prsten za nju Ani: Ako je ovakva kao devojka, ne mogu ni da zamislim kakva ce biti u braku
Par sati kasnije U Majamiu ih je docekalo par novinara iz razlicitih drzava posto je to prvo pojavljivanje grupe nakon skandala o navodnoj vezi izmedju Ani i Ukera
Obezbedjenje iz diskografske kuce je sprecilo novinare da dodju do RBD-a, tako da su direktno sa aerodroma otisli na set emisije“ Gordo y la Flaca“ Kada su dosli u zgradu Univisiona obezbedjene su im dve garderobe da bi se spremili
Na sredini programa Gordo: Sa nama su Dul, Uker, Mai, Chris, Poncho y Ani Flaca: Oni su RBD Svi udju jedan po jedan Flaca: Dobrodosli Ani: Zdravo!!!! Mai: Dobro vece Poncho: Cao Lii Chris: Cao Uker: Cao svima Gordo: Pre svega hocemo da nam razjasnite nesto, da li je tacno da postoji romansa izmedju Ani i Ukera? Svi se okrenu ka njima Ani: Naravno da ne, ceo svet zna da su Uker i Dul u vezi vec mesecima i da je to bio razlog zbog kog je Dul usla u grupu Flaca: A video? Uker: Sve je bio nesporazum Gordo: Onda recite sta ste kupovali zajedno Uker: To je privatno, sve ce se saznati u svoje vreme Flaca: Zasto si tako misteriozan Chris: To je tajna Gordo: Znaci ti znas o cemu se radi u svemu ovome? Chris: Pa da? Dul(ljuta) Ali niko nece da kaze Gordo: Znaci ni Dul ne zna sta ste kupili? Mai: Iskreno, samo zna njih troje Poncho: Ali mislim da smo ovde da bi pricali o koncertu u Cikagu Flaca: Da ali ovo smo zeleli da vas pitamo pre svega U nastavku intervijua samo su Ani i Poncho odgovarali na pitanja, dul je sve vreme izbegavala Ukerov pogled
Kada su izasli iz programa, ponasali su se kao da se nista nije desilo, sta vise Dul je uhvatila Ukera za ruku, ali kada su usli u auto sve se promenilo Dul: Sto pre treba da obajavimo da ti i ja vise nismo nista Uker: Ako toliko zelis mogla si de uradis to sada Dul je mislila da ce joj tako Uker reci istinu, ali je pogresila i odgovor ju je boleo vise nego sto je mislila
Kasnije u Cikagu Pedro: Sve je spremno da probate svoje mikrofone Ani: Idemo
Par sati kasnije Ani: Jel sve spremno? Uker: Naravno, izabrao sam najluksuzniji restoran u gradu Chris: Ceo restoran? Zar si poludeo? Ani: To nije nista nisi video prsten Chris: Zasto? Ani: Prelep je, volela bi da mi neko pokloni takav jednog dana
U hotelu Dul i Mai pevaju pesmu“Perros“ Od Pauline Rubio Duly Mai:ELLOS DEBERIAN SER MAS PERROS,DEBERIAN SER ELLOS, UN POQUITO MAS HONESTOS(trbali bi da budu oni malo posteniji) Ani(ljuta vice)Dosta Uker:Pusti ih Dul:Nema joj druge,zna da joj ova pesma savrseno pristaje Chris:Dul molim te cuti,sad imamo koncert a vi se svadjate Dul: Ti si Chris na njihovoj strani Chris:Za par sati ces udarati glavom u zid Dul: Sumnjam
Pre izlaska na scenu Pedro: Hocu da ulozite srce i dusu u ovaj nastup Chris: Sigurno Dul: Naravno Poncho: Kao i uvek Mai: Idemo Ani: Za RBD i fanove Uker: Za fanove
Svo sestoro izadju na scenu,iznenade se kad vide da je sala puna. Cinilo im se nemoguce. Muzika pocne i oni pocnu da pevaju Rebelde, publika poludi, kao u snu
Proslo je pola koncerta. Ani prica sa fanovima Iza scene Chris: Kad ces to uraditi? Uker: Kad Ani otpeva Salvame Sa druge strane Mai: Poncho vidi se da umires od ljubomore zbog Ani i Ukera, ako oces da joj se priblizis moraces to da uradis brzo Poncho: Vec odavno imam ludu ideju Mai: Koju? Poncho: Da je pitam da se smuvamo Mai: To nije ludo Poncho: Na koncertu Mai: To jeste glupost Poncho: Naravno da nije, sta vise uradicu to kad otpeva Salvame Mai: Pa ostavljam te, moram da idem ali razmisli sta ces da uradis
Ani otpeva Salvame Ani: Volim vas Iznenada Poncho se pojavi iza Ani sa mikrofonom u ruci Ani(pomeri mikrofon u stranu) Sta radis ovde? Poncho: Pravim najvecu glupost u zivotu Ani sirom otvori oci Poncho(na mikrofon) Ani vec dugo smo drugovi, ali mislim da je vreme da budemo nesto vise od toga Ani ne razume o cemu se radi Poncho: Ani hoces da mi budes devojka? Publika ne razume sta se desava da li je sve deo nastupa? Ani(tiho) Stvarno? Poncho: naravno Ani: Hocu Poncho se priblizi Ani, uhvati je oko struka i poljubi Fanovi su kao ludi, blicevi aparate ne prestaju da sevaju,novinari ne gube ni detalj ovoga sto se desava
U kucici (kucica iz koje se konrolisu zvucnici, svetla...) Pedro: Sta se desava? Tehnicar: Poncho je izjavio ljubav Ani na nastupu Pedro: sta?
Ani i Poncho prekinu poljubac i odu iza scene
Dok Mai i Dul ne znaju sta da rade, kad se Uker pojavi na sceni Uker: Dul(uhvati ju za ruku i odvede do kraja scene) Fanovi koji su ocekivali poljubac su vec spremili kamere i foto- aparate Uker: Dul, znam da smo se u poslednje vreme malo udaljili Dul pokazuje da nije zainteresovana, okrene glavu da ga ne bi gledala u oci, zna da ce se izgubiti ako to uradi i da ce verovati u sve sto on kaze Uker: Hocu da ti kazem da mi je ovo vec dosadilo, danas punimo godinu dana zabavljanja i mislim da je vec dosta, mislim da treba da naprevimo jednu promenu u nasim zivotima i necu da vse budemo momak i devojka Zavlada tisina, fanovi ne mogu da veruju, Uker je ostavio Dul pred celom salom Dul oseca kako joj srce puca, okrene se ka Ukeru i napravi facu da ne razume Uker(vidi da ga svi gledaju i ne moze vise da izdrzi)Dul hocu da kazem da...(duboko udahne)Dul hocu da budes moja zena Dul: Sta Mai i Poncho(svako na svom mestu iznenadjeni) Sta? Uker: Volim te Dul i molim te da se udas za mene(bez reci se priblizi Dul i uhvati je oko struka da je poljubi) Fanovi ne prestaju da aplaudiraju, vicu, a neki cak i placu od srece
U kucici Pedro: Ova dvojica su ludi? Tehnicar: Jel ovo deo nastupa Pedro: Naravno da nije
Na sceni Uker(prekine poljubac i pomeri mikrofon u stranu) Odgovori mi Dul ne kaze nista, samo ga ponovo poljubi
Sat vremena kasnije, kad se zavrsio koncert i garderobi neko kuca na vrata Mai: Ja cu (otvori vrata) Napolju se cuje glas nekog coveka .....Za gospodjicu Dul Mai: Hvala(udje sa nekim paketima) Ani: Sta je to? Mai: Za Dul Dul: Od koga? Mai: Nemam pojma, nema poruke(da Dul) Dul(srecna)Da vidim sta je(otvori paket i izvadi prelepu vecernju haljinu crne boje sa srcem na sredini) Ani ne moze da sakrije koliko joj se svidja Dul: Sigurno je od Ukera Mai: Sigurno Dul: Sta ti znas o ovome Ani? Ani: Nista Dul: Ne pravi se, znala si da ce me Uker zaprositi Ani: Ok, znam o cemu se radi ali obecala sam da necu nista reci Dul vidi da je na dnu paketa koverat, kad ga je otvorila procita adresu ispod koje pise „obavezno dodji“ odma pocnbe da se sprema
U luksuznom restoranu Dul(dodje ali vidi da je sve mracno i zatvoreno) Kakva je ovo sala? Iznenada se upali svetlo ....Dobrodosla Dul(sa osmehom) Mislila sam da je neka sala Uker: Mislis da sam spreman na tako nesto? Dul: Posle ovog veceras mislim da si spreman na sve Uker: Onda mi oprasatas? Dul: Nemam sta da ti oprostim, naprotiv, oprosti ti meni Uker: Ja? Salis se . Volim te Dul: I ja tebe(Dul pogledom prodje kroz ceo restoran) Sta znaci sve ovo? Uker: To sledi, da proslavimo nasu godisnjicu i veridbu Dul: Ali sami smo Uker: Nisam hteo svedoke, ono na koncertu je bilo dovoljno Dul: Kako si lud ljubavi Uker: Sve za zenu mog zivota
Do tad u hotelu Pedro: Sta je bilo sve ono na koncertu? Ani: Zar nije bilo genijalno, i super romanticno? Pedro: Ne, znate da ce ovo sutra izaci u svim dnevnim novinama u svetu? Mai: Zasto se zalis, to je dobro Chris: U ostalom oni se vole Poncho(zagrli ani) Puno Pedro: Gde su Uker i Dul? Ani: Otisli su da proslave veridbu i godisnjicu Pedro: sta vi mislite da mozete da radite sta hocete? Mai: Vidi Pedro ne ljuti se, razumi ih Chris: Svakako Uker i Dul nece raskinuti ako se to tebi ne svidja,i... Ani: Ponchito i ja takodje Pedro: samo se nadam da ovo nije deciji hir Poncho: naravno da nije zar ne plavuso? Ani(bebecim glasom) Ne bebo
Vecera u restoranu je bila odlicna Uker: Sad da nazdravimo Dul: A zasto? Uker(zove konobara koji udje sa dve case) Za nas Dul uzme jednu casu Uker uzme drugu Dul: Za nas (uzme jedan gutljaj i zaustavi se posto je na dnu case bilo nesto cudno , nije znala sta je dok ga nije pogledala u casu, primetila je da je to jedan prsten Uker(samo posmatra Dulin izraz lica) Onda da? Dul(gurne prst u casu i izvadi prsten) Prelep je Uker: Ne vise od tebe(uzme prsten iz njene ruke) Onda Dul, hoces da budes moja supruga? Dul(srecna) Naravno Uker joj stavi prsten na prst i poljubi je
Dva meseca kasnije U autu ispred glavne katedrale u Meksiku Ani: Nemoguce Poncho: Sta se desava? Ani: Puno je novinara i fanova Poncho: Sta? Ani: Kao sto si cuo, ima ih vise nago na vencanju Talije i Tomija
U crkvi Uker seta sa jedne strane na drugu Chris: Smiri se vrti mi se u glavi Uker: Dul se vec dugo zadrzala Mai: Ne preteruj, uostalom ima puno ljudi napolju, mozda zato kasni
U limuzini, par ulica od crkve Eddy: Ne mogu da verujem da se danas udajes Dul: ne zezaj Eddy Eddy: Otkad si se udruzila sa njima mislio sam da je tvoja karijera gotova, ali nije tako, mislio sam da je taj momak nesto nevazno, ali vidim da sam pogresio Dul. Vidis, on mi je sve, volim ga Eddy(pogleda kroz prozor) Jesi primetila? Dul: Sta? Eddy: Gomila ljudi te ceka Dul: Ali... Eddy: Publika vas voli Dul: Nadam se da ce sve dobro proci Eddy: Srecno devojcice
Na nebu Zori: Hoces sici da vidis vencanje Ninel: Naravno, to mi je jedina cerka i moram da budem prisutna, makar na ovaj nacin Lisardo: a ja? Zori: Icicete i vi Lisardo: Naravno, ovo ne bi propustio ni za sta na svetu
Limuzina stane ispred ulaza u crkvu, prvo izadje Eddy koji dodje sa druge strane da otvori vrata da bi pomogao prelepoj mladoj da izadje.Zacuje se aplauz i vriska kad Dul izadje. Svi traze jednu sliku mlade, fanovi se guraju kod novinara, tako da obezbedjenje mora da se umesa. Iza Dul se zatvore vrata crkve
Dul udje u crkvu kaoja je prelepo ukrasena belim ruzama, za koje su se pobrinule Ani i Mai Kad je vidi, Uker ne moze da sakrije srecu, tako da se nasmeje Dul polako hoda sa Edijem do Ukera Crkva je puna prijatelja i clanova medija
Kad su dosli do Ukera Eddy preda mladu. Ceremonija pocne. Tokom cele ceremonije Uker i Dul nisu prestajali da se gledaju u oci, skoro da nisu slusali celu seremoniju
Izvan crkve ljudi racunaju da je ceremonija vec zavrsena, kada se odjednom otvore ogromna vrata i vidi se srecan par
Uker: Konacno svima mogu da kazem da si moja zena Dul(smeje se) Odavno sam Uker: Ali sad po svim zakonima, i zauvek Dul: Volim te Uker: I ja tebe Uker i Dul idu do limuzine koja ih ceka ispred crkve, pre nego sto su usli pustili su da ih slikaju(ne zbog novinara, vec zbog fanova koji su ih cekali)Odjednom se cuje POLJUBAC! POLJUBAC! Uker: Da im udovoljimo? Dul: Zasto da ne? Poljube se Udju u limuzinu
Na putu Dul: Uker volim te Uket: I ja tebe volim Ukler uhvati Duline usne na nezan ali opet strastan nacin Ispred njih , ali ih ne vide Rodrigo: Koliko vidim vec su stali na ludi kamen Zori: Bilo je logicno, nista ne moze protiv prave ljubavi Rodrigo: Jos manje kad ima jedan put NEBESKI! | |
| Naslov: Re: Celestial Amor 2009-06-11, 22:40 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Celestial Amor | |
| |
| | | | Celestial Amor | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|