♥Magic World of Anahi Serbia♥
Dobrodoshli na MWAS Forum...Owu poruku widite jer pregledate forum kao gost...Kada kliknete na Register na pola ste puta da postanete nash chlan...Reg. se i budite redowni...Wole was Admini <3
Dobrodoshli na MWAS Forum...Owu poruku widite jer pregledate forum kao gost...Kada kliknete na Register na pola ste puta da postanete nash chlan...Reg. se i budite redowni...Wole was Admini <3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Cuidado con Dulce...!

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Pompas.De.Ucker.
♥Pochetnik♥
♥Pochetnik♥

Datum registracije : 07.06.2009

Cuidado con Dulce...! - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Cuidado con Dulce...!   Cuidado con Dulce...! - Page 2 Empty2009-06-11, 17:29

Cap 22

Leon:Smiri se Martin

Martin:Vi ste jedan prevarant!!Izgubili smo vise od polovine zarade zbog vas!

Leon:Projekt je isao veoma dobro...nzm sta je bilo...vi ste...

Situacija je postala napeta...Posle vredjanja,deranja i svadja porodica Villareal je prekinula sve veze koje je imala sa porodicom Uckermann.O problemu se govorilo u svim modnim casopisima,obje firme su bile buducnost nacionalne mode,obe firme nisu izasle pred sud da bi odrzali privatnost,samo su prekinuli poslovanje,nikad vise nisu pricali...to je bio rat bez kraja
Veridba Ucker i Dulce se prekinula,nijedna od porodica nije htela da ima veze sa drugom

(1 sedmica posle)

Marti(vice)Necu vise da se svadjam Dulce Maria!!U ovoj kuci se radi sta ja kazem!

Dulce:I ne misli da cu otici iz Mexica

Alma:Izgleda da nisi dobro shvatila Dulce Maria,ne pitamo te vec ti narudjujemo da spremis stvari zato sto za jednu sedmicu odlazimo iz ovog grada!

Dulce:Uvek isto!!Nikada vas nisam zanimala,zasto me jednostavno ne ugusite i tako se ne morate prisecati duha moje sestre!

Martin je sa svojom teskom ruko udario Dulce dva puta..

Dulce:To Martine!Ubij me vise!Uzecete mi dve osobe koje najvise volim na svetu!Annie i...

Alma:Hajde reci!!Reci,ko je druga osoba!

Dulce:Christopher Uckermann!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole

Cuidado con Dulce...!
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Anahi i Dulce uzivaju u ljubav
» Anahi i Dulce pripremaju iznenadjenje
» Odgovor fanova Dulce Marie Guillermu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
♥Magic World of Anahi Serbia♥ :: ♥Off Anny♥ :: ♥Web Novele♥-