Ewo sta je Anahi rekla:
Grupa se raspada i to je tako odluceno, nasa misljenja necemo menjati o swemu tome. Swi u grupi znamo da imamo mnogo fanowa i da swi zele da mi ostanemo zajedno, ali mi to ne mozemo. pedro je odlucio drugu grupu da osnuje i to ce biti tako. Swe fanowe RBD-a pozdrawljamo i ljubimo ih iz sweg srca i znam da i oni nas. Zadnji koncert nam je bio prelep i to u Srbiji. Swi mi u bendu i ponowo woleli da dodjemo a i nadamo se da cemo doci. Meni je jako zao sto se rastajemo, ali moramo. Najwise mi je zao zbog nasig fanowa, jer ce sad woleti i bice im u srcu ono sto wise ne postoji a to je nasa grupa. Swi znamo kako se nasi fanowi osecaju. Predali smo im nase srce i nas glas da uziwaju u nasem pewanju itd. Nadamo se da ce se RBD ponowo spojiti i da cemo biti kao sto smo bili, ali o tome swe odlucuje Pedro. Swe was wolimo swim srcem i zelimo da nas i wi jos wolite i sad posle raspada grupe. Jer mi nismo kriwi sto se grupa raspada. Sad cemo swi iz grupe graditi nasu solo karijeru. Mi was puno pozdrawljamo i zelimo da i wi dostignete karijeru kao i mi da widite kako je to osetiti tu swu ljubaw fanowa i swe to.
Poljubac za swe fanowe i cuwajte se mnogo toga u ziwotu.
Wasa Anahi i grupa RBD!
Ljudi ja owo kad sam citala krenule su mi suze...
Tako je swe pametno rekla da joj se sada jos wise diwim