♥Magic World of Anahi Serbia♥
Dobrodoshli na MWAS Forum...Owu poruku widite jer pregledate forum kao gost...Kada kliknete na Register na pola ste puta da postanete nash chlan...Reg. se i budite redowni...Wole was Admini <3
Dobrodoshli na MWAS Forum...Owu poruku widite jer pregledate forum kao gost...Kada kliknete na Register na pola ste puta da postanete nash chlan...Reg. se i budite redowni...Wole was Admini <3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

evo sta je anahi rekla o raspadu grupe

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
~* Anny_Tinkerbell *~
♥No pares♥
♥No pares♥
~* Anny_Tinkerbell *~

Ženski Postovi : 434
Datum registracije : 18.06.2009
Godina : 30

evo sta je anahi rekla o raspadu grupe Empty
PočaljiNaslov: evo sta je anahi rekla o raspadu grupe   evo sta je anahi rekla o raspadu grupe Empty2009-07-05, 15:05

Ewo sta je Anahi rekla:

Grupa se raspada i to je tako odluceno, nasa misljenja necemo menjati o swemu tome. Swi u grupi znamo da imamo mnogo fanowa i da swi zele da mi ostanemo zajedno, ali mi to ne mozemo. pedro je odlucio drugu grupu da osnuje i to ce biti tako. Swe fanowe RBD-a pozdrawljamo i ljubimo ih iz sweg srca i znam da i oni nas. Zadnji koncert nam je bio prelep i to u Srbiji. Swi mi u bendu i ponowo woleli da dodjemo a i nadamo se da cemo doci. Meni je jako zao sto se rastajemo, ali moramo. Najwise mi je zao zbog nasig fanowa, jer ce sad woleti i bice im u srcu ono sto wise ne postoji a to je nasa grupa. Swi znamo kako se nasi fanowi osecaju. Predali smo im nase srce i nas glas da uziwaju u nasem pewanju itd. Nadamo se da ce se RBD ponowo spojiti i da cemo biti kao sto smo bili, ali o tome swe odlucuje Pedro. Swe was wolimo swim srcem i zelimo da nas i wi jos wolite i sad posle raspada grupe. Jer mi nismo kriwi sto se grupa raspada. Sad cemo swi iz grupe graditi nasu solo karijeru. Mi was puno pozdrawljamo i zelimo da i wi dostignete karijeru kao i mi da widite kako je to osetiti tu swu ljubaw fanowa i swe to.
Poljubac za swe fanowe i cuwajte se mnogo toga u ziwotu.
Wasa Anahi i grupa RBD!

Ljudi ja owo kad sam citala krenule su mi suze...
Tako je swe pametno rekla da joj se sada jos wise diwim
Nazad na vrh Ići dole
~!ANY RBD!~
♥Inalcanzable♥
♥Inalcanzable♥
~!ANY RBD!~

Ženski Postovi : 1732
Datum registracije : 19.05.2009
Godina : 27

evo sta je anahi rekla o raspadu grupe Empty
PočaljiNaslov: Re: evo sta je anahi rekla o raspadu grupe   evo sta je anahi rekla o raspadu grupe Empty2009-07-05, 17:40

I ja............A taj Pedro je prava SVINJA!!!!!MRZIM GA!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole

evo sta je anahi rekla o raspadu grupe
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anahi lancira hit...
» Anahi na Univisionu!!!
» Anahi za Maxim!
» Anahi i Christopher
» Anahi u vezi s multimilijunašem!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu